Zasebnost in piškotki

Nogomania.si se zavzema za najvišjo stopnjo varnosti za svoje uporabnike. Na tem mestu opisujemo tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo, obdelujemo in hranimo.

Piškotki

Nogomania.si uporablja različne piškotke, ki so potrebni za nemoteno delovanje spletne strani in optimalno uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik prenese na vaš računalnik in vsebujejo podatke. Na naši strani uporabljamo sejne in trajne piškotke. Sejni piškotki se samodejno pobrišejo, ko uporabnik zapre brskalnik, trajni piškotki se pobrišejo na zahtevo uporabnika oziroma, ko jim poteče čas veljavnosti.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani
Na tej strani uporabljamo:

1. Funkcionalne piškotke

Funkcionalni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše izbire oziroma vnose, kot recimo uporabniške podatke za samodejno prijavo ali vašo izbiro, da ne želite uvodnega sporočila ponovno videti, ko naslednjič obiščete stran.

2. Piškotke za analizo obiska

Za analizo obiska strani uporabljamo Google Analytics, ki za svoje delovanje uporablja piškotke. Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.


Če ste soglasje za piškotke predhodno že dali in se pozneje premislili ter izključili prejemanje piškotkov v svojem brskalniku, bo vaš obisk na spletni strani razumljen kot prvi obisk. V tem primeru boste znova dobili obvestilo o piškotkih.


Lajkaj nas na Facebooku!
Zapri